Article 10
The national regulatory bodies referred to in Article 30 of Directive 2001/14/EC may request a technical opinion from the Agency concerning the safety-related aspects of matters drawn to their attention. The committees provided for in Article 35 of Directive 2001/14/EC and Article 1 la of Directive 91/440/EEC may request a technical opinion from the Agency concerning safety-related aspects within their respective areas of competence. The Agency shall give its opinion within two months. This opinion shall be made public by the Agency in a version from which all commercially confidential material has been removed.
← art_9__para_3__text_1 · All articles · 1. →
Source: EUR-Lex (Cellar) · retrieved 2026-11-03 · Text as adopted (Official Journal); later amendments are not incorporated in this text.