doc__table__2853
| 4 | This interpretation does not apply to arrangements that are, or contain, leases excluded from the scope of IAS 17.
← SCOPE · All articles · ISSUES →
Source: EUR-Lex (Cellar) · retrieved 2026-11-08 · Text as adopted (Official Journal); later amendments are not incorporated in this text.