doc__table__2894
| 2 | The questions addressed in this interpretation are: (a) how should the requirement ‘…stated in terms of the measuring unit current at the balance sheet date’ in paragraph 8 of IAS 29 be interpreted when an entity applies the standard? (b) how should an entity account for opening deferred tax items in its restated financial statements?
← ISSUES · All articles · CONSENSUS →
Source: EUR-Lex (Cellar) · retrieved 2026-11-08 · Text as adopted (Official Journal); later amendments are not incorporated in this text.