doc__table__2931
| 10 | An entity shall apply the interpretation for annual periods beginning on or after 1 November 2006. Earlier application is encouraged. If an entity applies the interpretation for a period beginning before 1 November 2006, it shall disclose that fact. An entity shall apply the interpretation to goodwill prospectively from the date at which it first applied IAS 36; it shall apply the interpretation to investments in equity instruments or in financial assets carried at cost prospectively from the date at which it first applied the measurement criteria of IAS 39.
← EFFECTIVE DATE AND TRANSITION · All articles · IFRIC INTERPRETATION 11 →
Source: EUR-Lex (Cellar) · retrieved 2026-11-08 · Text as adopted (Official Journal); later amendments are not incorporated in this text.