art_41__para_3__text_4
Where a Member State’s legislation provides for the right to refuse to give evidence, persons referred to in paragraph 2 asked to give evidence shall be required to obtain permission to do so. Permission shall be granted by the Director or, in the case of evidence to be given by the Director, by the Management Board. Where a liaison officer is asked to give evidence concerning information he receives from Europol, such permission shall be given after the agreement of the Member State responsible for the officer concerned has been obtained. The obligation to seek permission to give evidence shall apply even after the termination of office or employment or after the termination of activities.
← art_41__para_3__text_3 · All articles · art_41__para_3__text_5 →
Source: EUR-Lex (Cellar) · retrieved 2026-11-01 · Text as adopted (Official Journal); later amendments are not incorporated in this text.